Προϊόντα

Προϊόντα

Η Πάραλος Α.Ε., σαν μία εκ των κορυφαίων τεχνικών εταιρειών υψηλής εξειδίκευσης επί σειρά ετών, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της στον χώρο της Βιομηχανίας, της Ενέργειας και της Ναυτιλίας, στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Με επίκεντρο πάντοτε την εξυπηρέτηση των αναγκών της σημαντικής πελατειακής βάσης της εταιρείας, δημιουργήθηκε η Paralos Marine & Industry / Supply & Engineering S.A. σαν ξεχωριστός οργανισμός προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών για ποιοτικά προϊόντα, υπηρεσίες, συστήματα και εφόδια στους παρακάτω τομείς:

• Ανιχνευτές Αερίων και Αλκοόλ
• Προσωπική Ασφάλεια και Εξοπλισμός
• Εξοπλισμός Ελέγχου, Παρακολούθησης και Συντήρησης
• Συστήματα Πυρανίχνευσης και Πυρασφάλειας.

Η Πάραλος έχει συνάψει επιτυχείς συνεργασίες και αντιπροσωπεύσεις με έναν σημαντικό αριθμό γνωστών και αξιόπιστων προμηθευτών και παρόχων, δημιουργώντας παράλληλα την απαραίτητη υποδομή υποστήριξης έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά, ακόμα και υπό τις πλέον πιεστικές συνθήκες. Παράλληλα, οι εξειδικευμένες ομάδες μηχανικών και τεχνικών μας παρέχουν σχεδίαση, προμήθεια και εγκατάσταση εν λειτουργία ολοκληρωμένων λύσεων, συστημάτων και εφαρμογών.

Δείτε το πελατολόγιο

Εταιρείες (πατήστε το λογότυπο για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα)

MSA
listec
kwikdraw
AK
kappler
ist-logo
charnaud
Tempshield
Bayco
extronics
logo
calgaz
ikm
nagman
keller
Maridis
TFT
kima
ywct
tork